Facebook

Beoordelingen van Salsa Latin Streetfood Hoofddorp

Recente recensies van Salsa Latin Streetfood Hoofddorp

5 sterren na 34 reviews

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en vriendelijk. De empanadas zijn erg lekker met de aji. De lomo salteado ook erg mals en zoals het hoort te zijn. En de chicharron is smaakvol en een goede portie. Zelf ben ik deze meer gewend als harder uitgebakken, maar deze is smaakvol en het vet is zeker niet taai, erg mals zelfs. Lekker dus. De nachos smaakte ons ook goed, zeker de creme fraiche erbij. Ik heb niet die met cheddar erover genomen dus die kan ik niet oordelen. Ik begrijp sommige opmerkingen dat de prijs stevig is, maar deze zijn echt beter (smaakvoller) dan uit de supermarkt zoals ik ergens las.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog een beetje zoeken, hoe groot is een portie, is het mijn smaak? Maar alles is erg lekker 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verschillende (kleine) wraps besteld. Een lekkere afwisseling van ingrediënten. Snel bezorgt.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd. Niks op aan te merken.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling: 2 empanada's en 3 verschillende taco's Taco's waren klein en zaten nauwelijks smaak aan. 1 taco was zelfs half doorweekt. een andere taco was gelukkig wel een beetje scherp. Empanada's smaakten wel goed en al het eten was redelijk warm.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en erg snel bezorgd! Vers en warm kunnen genieten ervan, bedankt!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lokaal lang op zoek geweest naar een eet gelegenheid/restaurant met typische Mexicaanse en Zuid Amerikaanse gerechten. Buiten het feit dat alles precies op de afgesproken tijd klaar was, waren ik en mijn vriendin ook positief verrast over de kwaliteit van het eten. Het was buitengewoon lekker, zeker een aanrader en ons zie je vaker terug! Gr Isao en Liesanne

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, goed op temperatuur. Was heerlijk bereid en goed op smaak gebracht. We gaan zeker vaker bestellen. 😀

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk eten, en snel bezorgd. Elke keer bestellen we wat anders, maar tot nu toe was alles heel lekker. TOP!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg lekker, empanadas zijn heerlijk nostalgisch.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties waren veel kleiner dan we dachten, meer soort van tapas, hadden niet genoeg aan 2 pp maar nog nooit eerder zo stipt op tijd eten bezorgd gekregen als hier.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al drie keer besteld en alle drie de keren heerlijk gegeten. Echt een aanrader! En ook super snelle bezorging. Gewoon top!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😋 lekker, snel en vers geleverd. Vorige bestelling had ik Chicharon... helaas niet krokant en was meer babi pangang van de toko 😔. De taco’s lekker , Ceviche ook.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, voor een hè schappelijke prijs. Ga er zeker vaker bestellen

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zondag een nieuw pareltje ontdekt! Heerlijk gekruide gerechten van een goed kwaliteit. De wraps zelf doen ietsje af aan de lekkere vulling ervan maar dat is zeker geen reden voor mij om hier niet vaker te gaan bestellen. De kaart is nog een beetje onduidelijk maar ik ben erg vriendelijk geholpen met mijn vragen. Ik heb mijn vrienden naar Salsa Latin Street food doorverwezen om hen de zelfde heerlijke smaken te laten proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, Ceviche super lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was een beetje critsich met bestellen omdat er geen plaatjes waren of echt kon lezen wat ik zou krijgen.... Maar het smaakte zo goed!!! Had Vega eten.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoet aan verwachtingen. De smaak is goed, de hoeveelheid is goed en de keuzes in gerechten is goed. Kortom lekker gegeten! Zeker nog een keer! Vier sterren omdat de arepa en de aardappel bij het hoofdgerecht weinig was...

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vooral de tortilla gerechten zijn een aanrader. Ik ga zeker weer bestellen!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de cevice was lekker!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Alle gerechten waren vers en warm/ heet. Enorm van genoten. Volgende keer zeker weer!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heel smaakvol, goede porties. Menukaart mag uitgebreid worden. Wij bestellen zeker snel weer.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, prima porties, zeer authentiek en binnen de tijd bezorgd! De Peruaanse lomo salteado was werkelijk verrukkelijk en met de Sancocho-maaltijdsoep droomden we weer weg naar onze reis door Colombia, te lang geleden. Een tip voor de kok: graag meer vegetarische gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de tijd bezorgd en heerlijk eten voor een mooie prijs!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. We hadden verschillende gerechten, goed van smaak en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.